MAUI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maui Sushi. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 20:09 Super lekker en erg snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!
14 jul 2024 om 12:16 Altijd lekker en vers
12 jul 2024 om 0:03 Het eten was lekker en snel bezorgd top
10 jul 2024 om 21:54 lekkere sushi & pokebowls, vers en op tijd bezorgd ! vriendelijk personeel zal zeker nog een keer een bestelling plaatsen
9 jul 2024 om 21:32 Verrukkelijke eten, ik zal zeker weer opnieuw bestellen! Goed bezig!
7 jul 2024 om 19:25 We waited almost 2 hours for delivery while during order we were informed it should take 30-60 minutes. The food, sushi and a bowl were quite good, we enjoyed it.
7 jul 2024 om 1:04 WORST Restaurant ever !! Went to the location and there was no actual store , delivery time took more than 2 and a half hours i do not recommend ordering from there you will get so frustrated from delivery time , the food was alright but not worth
6 jul 2024 om 23:27 2,5 uur gewacht op ons eten!!!! 2 min voor bezorging belt meneer op. Bezorger gaat zo weg en nog een 30 min moeten wachten. Geen sorry niks "het is druk ivm voetbal" nooit meer hier !!! Klacht ingediend bij Thuisbezorgd zelf.
6 jul 2024 om 23:19 Te laat! Geen communicatie, nou ja 3 kwartier stond er: het komt er aan.. en niet vers of lekker ..
6 jul 2024 om 9:32 NIET BESTELLEN. 2 uur te laat en koud, lijken ook allemaal nep reviews hieronder. Restaurant is ook niet te bereiken
5 jul 2024 om 20:03 Ik heb om 15.15 besteld voor 18.00. Rond 19.30 is de bezorgtijd aangepast naar bezorgd. Om 20.00 is er nog steeds geen eten. Verder niet te bereiken op telefoonnummers. Bestel hier niet!!
3 jul 2024 om 17:08 Ik kreeg de verkeerde bestelling. Het kwam 90 minuten te laat. En geen reactie toen ik naar ze belde